Мапа порталу

СДЮСШОР "Миколаїв" з футболу - 60 років!

У 2017 році спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Миколаїв» з футболу святкує своє 60-річчя. З цієї нагоди у нашому місті пройшов Всеукраїнський відкритий турнір, присвячений ювілею відомого спортивного закладу, вихованці якого прославляють миколаївський футбол в командах майстрів на різних рівнях.  

Змагання, у яких взяли участь 10 команд з різних міст України, тривали три дні. До фіналу пройшли юні миколаївські футболісти (команда СДЮСШОР "Миколаїв"), одеський "Чорноморець", команда ДЮСШ-11 (м. Одеса). За результатами серії пенальті перемогу вибороли хлопці з одеського "Чорноморця".

Учасників та переможців турніру привітав заступник міського голови Євген Шевченко, який теж був вихованцем спортивної школи олімпійського резерву "Миколаїв" та віддав улюбленому футболу 10 років.  

- Одній з найстаріших спортивних шкіл Миколаєва виповнилося 60 років. Тут завжди були найкращі тренери, а їх учні поповнюють лави клубів України та світу. Щиро дякую тренерському складу школи та її керівництву за відданість своїй справі, за виховання наших дітей. Переконаний, що у Миколаєві дуже перспективна молодь, особливо це стосується футболу. Міська влада й надалі підтримуватиме цей та інші види спорту, - зазначив Євген Шевченко.

При цьому віце-мер додав, що СДЮСШОР "Миколаїв" продовжує розвиватися. Він висловив сподівання, що на сесії міської ради за кілька днів депутати ухвалять рішення про прийняття до міської комунальної власності стадіону в парку "Перемога" і, як один з можливих варіантів, він перейде в підпорядкування комунальної установи "Центральний міський стадіон".

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/football28)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: