Мапа порталу

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав міську дитячу лікарню № 2 і ознайомився з новою котельною на альтернативному паливі

У четвер, 17 серпня, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Миколаїв, у рамках якого ознайомився з новою котельною на альтернативному паливі, встановленою в  міській дитячій лікарні № 2.

Це сучасна котельня, її в рамках інвестиційного проекту за власні кошти цього року встановила компанія Banisa Energy. Вона може стабільно забезпечувати лікарні теплом в зимовий час і, крім того, подавати гарячу воду цілий рік. Об’єкт має 2 котла загальною потужністю 2 МВт

У коментарях ЗМІ мер Миколаєва Олександр Сєнкевич відзначив, що нова котельня у цій лікарні з'явилася в рамках пілотного проекту, спрямованого на заміну опалювальних агрегатів соціально-значущих установ міста, до яких погано надходить теплоносій.

- Ціна 1 гігакалорія буде на 16% менше міського тарифу, - сказав Олександр Сєнкевич. - Аналогічні проекти ми плануємо реалізувати в інших установах соціально-культурної сфери.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/170817)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: