Мапа порталу

Підрядник, який неякісно поклав асфальт в Корабельному районі, безкоштовно переробляє свою роботу

Один з підрядників, який нещодавно неякісно відремонтував внутріквартальний проїзд по вул. Океановскій 34, 36, 38, 38а, приступив до виправлення допущеного браку. Причому робить він це безкоштовно.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила директор КП «ЕЛУ автодоріг» Наталія Горбенко.

- Наразі в Корабельному районі за адресами: вул.Океановская 34, 36, 38, 38а підрядник БЕЗКОШТОВНО, в рахунок гарантійного періоду, переробляє неякісно виконану раніше роботу, - зазначила Наталія Горбенко.

Вона також повідомила, що ще восени минулого року підрядник відновив дорожнє покриття та гарантував якість робіт. Робота була прийнята і оплачена. Але вже навесні 2017 року виявили численні пошкодження асфальту.

- У цій ситуації у нас було всього два варіанти: не помітити брак або змусити підрядника переробити раніше виконану ним роботу. Зобов'язати підрядника замість переробки свого браку відремонтувати покрівлю або сусідній двір - неможливо. Тому було прийнято єдино правильне рішення - оскільки підрядник гарантував якість і гарантійний період ще діє, підрядник БЕЗКОШТОВНО переробляє брак, - розповіла Наталія Горбенко.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/160817)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: