Мапа порталу

Апеляційний суд Миколаївської області відсвяткував новосілля

У четвер, 10 серпня, урочисто відкрили нову будівлю апеляційного суду Миколаївської області. Тепер суд знаходиться по вул. 68 Десантників, 2, це недалеко від того місця, де він розташовувався раніше.

У церемонії відкриття взяли участь керуючий справами виконкому міськради Вадим Степаненко, перший заступник голови обласної державної адміністрації В'ячеслав Бонь, голова облради Вікторія Москаленко, голова державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, голова апеляційного суду Миколаївської області Олександр Ржепецький, представники судової влади і правоохоронних органів.

Як розповів Зеновій Холоднюк, реконструкція будівлі почалася ще у 2005 році, але через дефіцит коштів ремонтні роботи затягнулися. Знаковим став 2015 рік, коли фінансування стало стабільним. Це дало можливість провести реконструкцію будівлі. У результаті апеляційний суд Миколаївської області розмістився в новій будівлі із загальною площею приміщень 6208 кв.м. Тепер там затишно і комфортно.

- Цього  року після капітального ремонту і реконструкції відкриваємо вже 8 приміщення. До кінця року плануємо відкрити ще 12 приміщень, у цілому по Україні запланували відкрити 20 приміщень. Багато це чи мало? Це дуже мало. На сьогодні    у нас близько 810 приміщень по Україні. І тільки близько 25% в нормальних умовах. У 75% треба вкладати кошти, щоб привести їх до ладу, - зазначив Зеновій Холоднюк.

  У цей день  кращим працівникам апеляційного суду Миколаївської області вручили нагороди.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської рад

IMAGE FOLDER (/files/News/100817_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: