Мапа порталу

Вадим Степаненко вручив дипломи магістрам державної служби ЧНУ ім. П. Могили

У середу, 2 серпня, у Миколаївському національному університеті імені Петра Могили відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам державної служби.

Вже 11 років Інститут державного управління ЧНУ ім. П. Могили випускає магістрів, які працюватимуть на посадах держслужбовців у Миколаєві та області.

Зі святом випускників привітали заступник голови облдержадміністрації Віталій Кіндратів та керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Вадим Степаненко, начальник головного управління Фонду в Миколаївській області Наталія Єфремова.

 - Вітаю усіх з цим святом!  Ви зробили не простий, але дуже відповідальний вибір - це служіння державі. Сьогодні, система державного управління потребує саме таких молодих досвідчених та кваліфікованих фахівців. Знання, які ви здобули у цьому ВУЗі допоможуть вам реалізуватися у житті, перемагати та бути кращими. Бажаю вам порозуміння з вашими родинами, тому що на державній службі вам треба буде працювати багато та наполегливо, з ранку до ночі. Успіхів та кар'єрного зростання у майбутньому!, - звернувся до випускників Віталій Кіндратів.

В ході урочистої церемонії випускників привітав і Вадим Степаненко. Магістрам державної служби він побажав натхнення та мотивації у своїй діяльності.

- Для мене велика честь бути присутнім сьогодні на церемонії вручення дипломів майбутнім держслужбовцям. Надзвичайно пишаюся тим, що я є випускником цього ВУЗу, адже 14 років тому я також отримав диплом у стінах миколаївської "Могилянки". Знання, які ви отримали, надають вам великі переваги. Але чи досягнете ви успіху на державній службі - залежить тільки від вас самих. Ваші професіоналізм та бажання позитивних змін мають бути реалізованим на практиці, особливо на фоні тих реформ, які відбуваються сьогодні в Україні в системі місцевого самоврядування, - сказав Вадим Степаненко.

Після вітальних слів Віталій Кіндратів та Вадим Степаненко урочисто вручили дипломи магістрам ЧНУ ім. Петра Могили.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/02082017_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: