Мапа порталу

У Миколаївській міській раді відбувся тренінг на тему: «Виявлення та ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми»

В сучасному світі з кожним роком все більш актуальною стає проблема торгівлі людьми. З нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з цим явищем в м. Миколаєві проводиться ряд заходів, мета яких – привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження і боротьби із сучасним рабством.

У четвер, 20 липня, Миколаївським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках проекту «Впровадження механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» організованого благодійним фондом «Любисток», проведено тренінг для фахівців  Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на тему «Виявлення та ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми».

В рамках тренінгу обговорювалися питання актуальності даної проблематики, визначення причин та груп ризику цього явища, форми експлуатації, способи та індикатори для виявлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми, механізми роботи з постраждалими.

Всім учасникам тренінгу були надані інформаційно-роз’яснювальні та методичні матеріали щодо ситуацій, пов’язаних із торгівлею людьми, надано контакти установ та організацій, які можуть надати комплекс правових та соціальних послуг.

Миколаївський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

IMAGE FOLDER (/files/News/24072017_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: