Мапа порталу

«Миколаїв - надійний партнер», - Олександр Сєнкевич про співпрацю з інвесторами

Миколаїв - надійний партнер для інвесторів, які прагнуть відповідально вести свій бізнес в нашому місті. Про це у п'ятницю, 21 липня, під час конференції з питань покращання інвестиційного клімату в регіоні заявив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. У заході також взяв участь президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер.

- Миколаївщина підтверджує своє ставлення до бізнесу цифрами. Так, минулого року ми були лідером з іноземних інвестицій в економіку України. Те, що в минулому році у нас відкрилися два великих терміналу, для зведення яких було залучено багатомільйонні інвестиції, є доказом того, що з Миколаєвом можна працювати, - сказав Олександр Сєнкевич.

Міський голова зазначив, що у Миколаїв не тільки безпечно, але і вигідно вкладати інвестиції.

- Не дивлячись на події, що відбуваються на сході нашої країни, Миколаїв - надійний партнер. Насправді, той, хто вкладає гроші у непрості часи, отримує більший дохід, ніж у часи спокійні, - розповів мер, підкресливши, що Миколаїв завжди відкритий для відповідальних інвесторів.

Олександр Сєнкевич подякував соціально відповідальному бізнесу за розуміння проблем міста і прагнення їх вирішити.

- Дуже важливо займатися не тільки бізнесом. Адже якщо не займатися майбутнім нашої планети,, то свого бізнесу не буде. Соціально відповідальні компанії вкладають не тільки в розвиток свого бізнесу в Миколаєва, а й в розвиток інфраструктури міста, - додав Олександр Сєнкевич. - Компанія PepsiCo разом з міською владою започаткувала проект з роздільного збору сміття в школах міста Миколаєва. Я також хочу подякувати компанії Cofco, яка разом з місцевою владою вирішила розробити і впровадити проект з благоустрою мікрорайону Намив, зокрема зробити новий пляж на Намиві. На даний момент проект перебуває на фінальній стадії, тому найближчим часом почнеться будівництво. Ми тісно співпрацюємо з компанією Лакталіс, яка допомагає реалізувати різні соціальні проекти це важливо для міста Миколаєва.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/240717_01)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: