Мапа порталу

“В рамках інвестиційного проекту від Європейського Інвестиційного Банку було відіграно тендер на заміну трьох міських колекторів”, - Олександр Сєнкевич

В рамках інвестиційного проекту від Європейського Інвестиційного Банку нещодавно було відіграно тендер на заміну трьох міських колекторів: по вулиці Адмірала Макарова (діам. 300-600 мм), вулиці Мала Морська (діам. 600-800мм) та Скороходова (діам. 1200 мм).

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

- 21 липня цього року було отримано погодження від Європейського Інвестиційного Банку щодо заключення контракту з переможцем вищезазначеного тендеру. Найближчим часом буде підписано контракт з компанією «КСМ-ГРУП» (Україна) і, дуже сподіваюсь, що у вересні ми почнемо роботи, - зазначив міський голова.

При цьому він додав, що отримує багато скарг від містян про стан деяких доріг, але на це об'єктивні причини.

- Останнім часом дуже часто чую питання про стан вулиці Адмірала Макарова. Справді, стан деяких вулиць в центрі міста жахливий. Пов'язано це не з тим, що ми не хочемо їх капітально ремонтувати або не бачимо їх стан, а з тим, що ремонтуючи їх, ми будемо викидати гроші місцевого бюджету "на вітер". Так, під вулицею Московською по всій довжині знаходяться мережі ПАТ "ТЕЦ", які років 15 тому вже потрібно було замінити, проте щороку ТЕЦ її копає в п'яти місцях и ставить численні латки. Під вулицею Адмірала Макарова по всій довжині знаходиться каналізаційний колектор діаметром від 600 до 300 мм., який закінчив своє нормативне життя 25 років тому. Сьогодні ми отримуємо численні провали цього колектора і камер щомісяця, - написав мер.

Олександр Сєнкевич вже звернувся офіційно та публічно до ТЕЦ з вимогою замінити мережі, але відповіді на це досі не отримав.

Також міський голова зауважив, що надасть розпорядження щодо термінового, аварійного "ямкового" ремонту вулиці Адмірала Макарова.

 

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: