Мапа порталу

У Миколаєві п'ятниця, 21 липня, оголошена днем жалоби у зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції

З метою вшанування пам'яті військовослужбовців Зброєних Сил України, які загинули 19-20 липня 2017 року в зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи незалежість, суверінітет і територіальну цілістність України, відповідно до статті Закону України про “Про місцеве самоврядування в Україні”  відповідне розпорядження було підписано Миколаївським міським головою Олександром Сєнкевичем.

Згідно з розпорядженням, п'ятниця, 21 липня, оголошена в Миколаєві днем жалоби.

У день жалоби, на будівлях комунальних підприємств Миколаївської міської ради, установ, організацій міста необхідно приспустити Державний прапор України та прапор м. Миколаєва з траурними стрічками.

Адміністраціям районів Миколаївської міської ради необхідно забезпечити розміщення на громадських будівлях приспущених Державних прапорів України та прапорів м. Миколаєва з траурними стрічками. Також рекомендується підприємствам, установам, організаціям міста, незалежно від форм власності, обмежити проведення розважальних заходів.

 Відділ інформаційного забезпечення

IMAGE FOLDER (/files/News/21072017_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: