Мапа порталу

У Миколаєві розробили Бюджетний регламент міської ради

У Миколаєві розробили Бюджетний регламент міської ради. Даний документ став результатом роботи фахівців міського департаменту фінансів.

Про це стало відомо у середу, 19 липня, під час засідання постійної депутатської комісії з питань економічної та інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку.

- Регламентом Миколаївської міської ради VII скликання передбачено затвердження порядку формування, розгляду проекту міського бюджету, внесення змін до нього. Ми пропонуємо Бюджетний регламент, тому що їм охоплені ще й інші стадії бюджетного процесу. Якщо буде затверджений Бюджетний регламент, ми отримаємо повну картину бюджетного процесу. Бюджетний регламент характеризується тим, що ми додаємо бюджетний календар, у якому прописані виконавці й конкретні терміни виконання, - сказала заступник директора фінансів Тетяна Лосик, представляючи проект рішення міської ради «Про затвердження Бюджетного регламенту Миколаївської міської ради».

Документ складається з декількох розділів. Це «Порядок складання проекту міського бюджету», «Порядок розгляду і затвердження міського бюджету», «Порядок виконання міського бюджету», «Порядок контролю за виконанням бюджетного законодавства», «Бюджетний календар».

- З метою розробки пропозицій до міського бюджету і внесення змін до міського бюджету розпорядженням міського голови створюється постійно діюча робоча група. Одночасно цим розпорядженням затверджується положення про цю робочу групу, - підкреслила Тетяна Лосік.

Депутат міськради Сергій Карцев відзначив важливість представленого документа і сказав, що Бюджетна резолюція підготовлена ??досить якісно.

- Підготовка департаментом Бюджетного регламенту - це крок вперед, - додав Сергій Карцев.

Після обговорення проекту рішення міської ради «Про затвердження Бюджетного регламенту Миколаївської міської ради»  члени депутатської комісії ухвалили рішення більш детально вивчити його, щоб виробити свої пропозиції і рекомендації.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/200717_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: