Мапа порталу

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич закликав депутатів підтримати рішення про прийняття ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» до міської власності

Міський голова Олександр Сєнкевич звернувся до членів постійної депутатської комісії з питань економічної та інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку з проханням підтримати рішення про прийняття обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» до міської власності.

Про це стало відомо у середу, 19 липня, під час засідання постійної депутатської комісії з питань економічної та інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку.

Олександр Сєнкевич підкреслив, що левова частка абонентів цього підприємства - миколаївці, які заборгували вже 73 млн. грн. Тому необхідно вжити заходів для стабілізації ситуації, яка склалася на «Миколаївоблтеплоенерго».

- Зима неминуче прийде. І я хочу акцентувати увагу на тому, що на сьогодні  найбільший боржник за поставлене підприємством тепло - це мешканці Миколаєва, які заборгували 73 млн. грн., - підкреслив Олександр Сєнкевич.

Як зазначив мер Миколаєва, фінансову допомогу підприємству необхідно надати з однією метою - щоб у городян взимку в будинках було тепло.

- Насправді, мене не сильно хвилює питання, в чиїй власності знаходиться це підприємство. Мене більше хвилює питання забезпечення городян теплом. Тому нам з вами потрібно в першу чергу зараз вирішити питання фінансової допомоги, - сказав Олександр Сєнкевич.

За його словами, нинішній менеджмент «Миколаївоблтеплоенерго» досить ефективний, про це свідчить те, що його керівництво на даному етапі успішно справляється з поставленими завданнями. А це дає надію на те, що підприємство з часом вирішить проблему, пов'язану зі збитками.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

  

 

IMAGE FOLDER (/files/News/200717)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: