Мапа порталу

Віце-мер Антон Турупалов повідомив, що Миколаїв незабаром може отримати кредит на транспорт від Європейського Інвестиційного Банку

Представник Європейського Інвестиційного Банку повідомив, що підготовлена заявка міста Миколаєва на залучення кредиту на транспорт повністю відповідає вимогам Банку та пройшла експертизу Міністерства фінансів.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав заступ Миколаївського міського голови Антон Турупалов.

Добрі новини з Харкова! Іштван Хайнцзінгер, головний експерт з інвестицій у транспорт Європейського Інвестиційного Банку, повідомив, що підготовлена заявка Миколаєва на залучення кредиту на транспорт повністю відповідає вимогам Банку та пройшла експертизу Міністерства фінансів! - написав Антон Турупалов.

За його словами це означає, що місто Миколаїв отримає новий транспорт.

Відповідно, Миколаїв невідворотно отримає свої власні нові тролейбуси, автобуси та трамваї. Дякую раднику міського голови Микиті Козиренко, заступнику директора з питання залучення інвестицій КП «Миколаївелектротранс» Віталію Матвєєву, директору КУ «Агенція розвитку Миколаєва» Василю Гошовському, проектному менеджеру КУ «Агенція розвитку Миколаєва» Роману Ханжину та всій команді, яка працювала над цим проектом,- написав віце-мер.

Та додав, що переду є багато роботи з підготовки тендеру, визначення виробника та підписання кредитної угоди.

Нагадаємо, що раніше мер Миколаєва Олександр Сєнкевич заявляв, що пасажирський транспорт в Миколаєві повинен бути комунальним. І повідомляв, що Міська влада проводить консультації і переговори з фахівцями Європейського банку реконструкції та розвитку з приводу отримання кредиту, необхідного для придбання нових автобусів великої місткості.

Додамо, що 25 квітня в ході позачергової 19 сесії міської ради VII скликання депутати міської ради підтримали проект рішення "Про укладення угоди про намір підготовки кредитного фінансування для поліпшення інфраструктури громадського транспорту міста Миколаєва шляхом оновлення пасажирського рухомого складу комунального підприємства" Миколаївелектротранс ".

 

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/190717-01)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: