Мапа порталу

У Корабельному районі урочисто запустили "лінкор"

У п'ятницю, 14 липня, у Корабельному районі відбулося урочисте відкриття спортивно-ігрового комплексу "Лінкор".

Відкриття комплексу супроводжувалося святковою музичною програмою з піснями, танцями, конкурсами, іграми та подарунками.

Дітлахи весело провели час, не забуваючи опробувати нові каруселі та горки.

Привітали жителів Корабельного району Миколаївський міський голова Александр Сєнкевич, перший заступник міського голови Андрій Дадівєрін, глава адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов, депутат Миколаївської міської ради Наталія Горбенко, Генеральний директор ТОВ "Миколаївський глиноземний завод" Дмитро Мирний.

- Сьогодні, у Корабельному районі ми відкриваємо повноцінний спортивно-ігровий комплекс. Коли я бачу радісні очі дітей, посмішку батьків, я розумію, що у нас є майбутнє. Впевнений, що дітям буде цікаво провести тут час, - звернувся до присутніх Александр Сєнкевич.

Також мер висловив подяку директору МГЗ Дмитрію Мирному та зазначив, що співпраця між містом і Миколаївським глиноземним заводом продовжується не перший рік, завдяки чому в Николаєві реалізовані важливі соціальні проекти.

Звернувся  з вітаннями до мешканців Корабельного району і директор глиноземного заводу Дмитро Мирний.

- Радий, що напередодні нашого професійного свята - Дня металургів, спільно з мером Александром Сєнкевичем та керівництвом адміністрації Корабельного району ми змогли зробити миколаївцям цей маленький подарунок. Пам'ятаю, як кілька років тому, вперше заклали капсулу часу в основу ігрового комплексу. І ось, зааз, тут відкриті спортивні майданчики, скейт-парк, ігрове комплекс, а тепер вже і "лінкор". Впевнений, що спільними зусиллями ми продовжимо розвивати наше дитяче містечко, буде створюватися нова соціальна інфраструктура в місті. Наша головна задача, спільно с міською владою, робити усе для того, щоб наші маленькі миколаївці росли здоровими та щасливими, - зазначив Дмитро Мирний.

Привітала присутніх депутат Миколаївської міського ради Наталія Горбенко.

- У Корабельному районі я народилась, виросла та проживаю зараз. Тому особисто знаю, які є проблеми в районі, яка робота по їх ліквідації ведеться з боку міської влади. Крім того, хотіла би запросити всіх мешканців на урочисте відкриття скверу "Біла Акація", яка відбудеться в понеділок, 17 липня. Міська влада виконує свої обіцянки - ми робимо все для того, щоб наш район був найкращим, - резюмувала Наталія Горбенко.

Відзначимо, що раніше, в ході зустрічі міського голови Олександра Сєнкевича з мешканцями міста в рамках заходів, присвячених звіту міського голови, Наталія Горбенко анонсувала проектування спортивних майданчиків та облагородження  розташованих поруч з ними скверів у Корабельному районі.

Відділ інформаційного забезпечення міського ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/15072017_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: