Мапа порталу

"Завжди відкритий до зауважень та порад від експертів, які багато років працювали на благо рідного міста", - Олександр Сєнкевич про зустріч з ветеранами праці

У середу, 11 липня, Миколаївський міський голова провів зустріч з ветеранами праці. Зокрема, під час неформального спілкування ветерани розповіли про свої проблеми та обговорили з мером шляхи їх вирішення.

В ході зустрічі Олександр Сєнкевич зауважив, що завжди відкритий до зауважень та порад від людей, які багато років працювали на благо рідного міста та держави.

- Радий, що сьогодні маю можливість зустрітися з вами та поговорити. Для мене важливо почути ваші поради стосовно моєї роботи. Кожного дня я, як міський голова, приймаю важливі рішення. Для того, аби вони були зваженими, слід прислуховуватися до  думки експертів. Не боюсь казати, що я не є спеціалістом в усіх сферах життя, але кожен день я здобуваю певний досвід.  Навчатися у людей, які  розбудовували нашу країну, - є для мене гарною можливістю отримати нові знання. Завдяки вам у Миколаєві було спроектовано найкращі кораблі, створено інфраструктуру міста. Я вдячний від себе та усіх миколаївців за ваш неоціненний труд, - звернувся до ветеранів Олександр Сєнкевич.

Також, ветерани звернулися до міського голови з проханням підтримати підприємства, які опинилися під загрозою приватизації.

- Понад 40 років я пропрацював на підприємстві "Зоря-Машпроект". Це підприємство зі світовим ім'ям є визнаним лідером морського газотурбобудування. Установками підприємства оснащено близько 25% світового газотурбінного флоту. Багато років підприємство розвивається, знаходить нових партнерів по усьому світу. Але, на жаль,  сьогодні ми бачимо багато прикладів, коли заводи приватизують, а потім розбирають на частини. Ми хочемо почути позицію міського голови з цього приводу, - сказав ветеран праці Анатолій Теплов.

В свою чергу Олександр Сєнкевич зауважив, що питання приватизації підприємств є дуже важливим на сьогодні, особливо у Миколаєві.

-  На сьогоднішній день ми бачимо, що в Миколаєві, як і в інших містах, існує така проблема. Роками колись успішні підприємства робили збитковими та розграбовували. Також переконаний, що  монопольні послуги повинні належати державі, а не приватним структурам. На сьогоднішній день, в комунальній власності міста тільки Миколаївводоканал. Щодо оптимізації діяльності цього підприємства з боку міської влади ведеться необхідна робота. Зокрема, у МКП "Миколаївводоканал" завдяки співпраці з ЄБРР до кінця серпня планують завершити ремонт будівлі решіток очисних споруд.  Також в пріоритетах  на наступний рік - застосувати нову технологію з очищення резервуарів біохімічної очистки стічної води,- зазначив Олександр Сєнкевич.

Також, в ході діалогу ветеранів цікавило питання  вирішення проблеми зі старими  посвідченнями на право пільгового проїзду в громадському транспорті.

Відповідаючи на  дане питання Олександр Сєнкевич розповів про плани міської влади щодо оптимізації роботи у сфері транспорту та впровадження електронного квитка.

Крім того, ветеран праці Марія Стрекалова, яка проживає у мкрн. Варварівка, вказала на необхідність відремонтувати дорогу, що веде до її будинку, розташованого по вул. Кутузова, 52, на що Олександр Сєнкевич повідомив, що візьме це питання на особистий контроль, та надав відповідне доручення адміністрації Центрального району.

В результаті діалогу, ветерани праці побажали міському голові успіху, витримки, зваженості в рішеннях та подякували за теплий прийом.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/12072017_6)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: