Мапа порталу

30 червня виповнилося 95 років учасниці Другої світової війни Тамарі Миколаївні Пучковій!

Привітали Тамару Миколаївну з цією визначною датою заступник голови адміністрації  Центрального району Чайка Л.Л., голова ради ветеранів Центрального району Надточій Т.К., голова первинної ветеранської організації мкр. Варварівка Мудрий О.П. та завідувач сектору соціально – економічного розвитку мкр. Варварівка Курсаненко Т.Г.

З щирими побажаннями міцного здоров'я, бадьорості духу, сімейного затишку гості вручили ювілярці Подячний лист адміністрації Центрального району та Ради ветеранів Центрального району, цінні подарунки та квіти.

Тамара Миколаївна народилась у місті Слов'янськ, з якого походить вся її родина. У роки Другої світової потрапила до концтабору, а згодом була направлена до Німеччини. Після закінчення війни родина Тамари Миколаївни переїхала жити до міста Миколаєва. Працювала ювілярка на комбінаті побутового обслуговування закрійницею, а з 1960 року  - медсестрою в реєстратурі Центральної районної лікарні у мкр. Варварівка. Потім - у ЗОШ №61 бібліотекарем та вчителем музики разом зі своїм чоловіком, який був директором цієї школи.

У Тамари Миколаївни 2 дітей, 3 онука та 5 правнуків. Вона нагороджена Орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та іншими відзнаками, які підтверджують вагомі заслуги перед Батьківщиною. 

Адміністрація Центрального району 

IMAGE FOLDER (/files/News/puchkova)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: