Мапа порталу

Графіті, брейк-данс, воркаут і hip-hop - в Миколаєві з розмахом відзначили День молоді

У суботу, 24 червня, в Миколаєві на Соборній площі пройшли розважальні заходи, приурочені до Дня молоді. На кілька годин площа перетворилася на велику сцену, насичену яскравими виступами і конкурсами.

Розважальна програма почалася з велопробігу, в якому взяли участь сотні миколаївців. У той час, як велосипедисти долали свій маршрут по місту, на площі відкрилася справжня арт-майстерня: райтери і художники з Вінниці, Києва та Одеси малювали на полотнах в різноманітних техніках своє бачення поняття "молодість".

Зі сцени молодь привітав перший заступник міського голови Андрій Дадівєрін. Так, перший віце-мер побажав молодим людям самореалізації, успіхів та удачі в житті.

- Проживаючи деякий час в Миколаєві, можу зробити висновок, що велоінфрастуктура тут буде розвиватися, так як в цьому місті багато активних і спортивних молодих хлопців. Миколаїв - місто, в якому головну цінність становлять його жителі, і чим цілеспрямованіше ці жителі, тим швидше ми станемо містом номер один в Україні. Цими вихідними ми святкуємо День молоді. Молодь, «давайте жару», тому що, чим старше, тим менше для цього енергії, - резюмував Андрій Дадівєрін.

У свою чергу, приєднався до привітань і один зі спонсорів заходів морської спеціалізований порт "Ніка-Тера"

- Не дарма кажуть, що молодь - це наше майбутнє, тому що саме ви створюєте принципи, за якими суспільство буде жити і розвиватися. На «Ніка-Тера» завжди раді новим молодим співробітникам, ми систематично підтримуємо різні навчальні заклади і молодіжні ініціативи, розуміючи, що наша молодь повинна отримувати якісну освіту, мати цікаве дозвілля та можливості для самореалізації ", - привітав миколаївську молодь начальник порту Алім Агакішіев, побажавши успіхів у всіх починаннях.

У суботу стартував і екстрим-фестиваль, учасниками якого стали представники громадських організацій «Альтер-спорт», Workout Style, а також Dance Сlub «SLICE». Так, велотріалістів Костянтин Цимбал показав глядачам складні трюки, перестрибуючи через людей на велосипеді, а кульмінацією шоу став трюк, в якому спортсмен буквально перелетів через 6х людей без трампліну.

Підводячи підсумки фестивалю графіті, судді оцінили роботи всіх художників і вибрали переможця - ним стала учасниця з Вінниці Сандра Самбо, яка здивувала всіх своєю роботою в гіперреалістичному стилі.

Свято завершилося концертною програмою о 21:00. В її рамках відбулося нагородження найактивнішої і творчої молоді Миколаєва. На сцені молодь розважала миколаївська кавер-група RADIOSTARS.

IMAGE FOLDER (/files/News/26062017_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: