Мапа порталу

Миколаїв і Асоціація фахівців з нерухомості України підписали меморандум про співпрацю

У п'ятницю, 23 червня, Миколаїв і громадська організація "Асоціація фахівців з нерухомості (ріелторів) України" підписали меморандум про співпрацю. З боку міста підпис поставив перший заступник міського голови Андрій Дадівєрін.

- Невід’ємною складовою будь-якого демократичного суспільства є різноманітні об’єднання громадян. Впевнений, що підписання меморандуму з Асоціацією для Миколаєва є надзвичайно важливим, адже таким чином ми показуємо громаді, що працюємо відкрито,  прозоро та завжди готові співпрацювати з громадськими обєднаннями, - зазначив Андрій Дадівєрін.

Так, президент Асоціації фахівців з нерухомості в Україні Юрій Піта зазначив, що організація функціонує в Україні більше 20-ти років, а миколаївському осередку вже більше 10-ти років.

- Для Асоціації підписання меморандуму про співпрацю -  важлива подія, адже наразі наша держава перебуває у вирі реформ та змін. Однією із реформ є децентралізація, коли повноваження передаються місцевим органам влади. Нещодавно Державна архітектурно-будівельна інспекція України передала повноваження архітектурно-будівельного контролю місту Миколаєву. У цьому процесі наша асоціація передусім є представником споживачів послуг у сфері нерухомості: права на нерухомість, реєстрація бізнесу, будівництво об'єктів тощо. Тому, впевнений, що співпраця нашої організації з органами місцевого самоврядування є необхідною. Обмін досвідом, інформацією, налагодження взаємодії між місцевою владою та жителями міста у сфері нерухомого бізнесу є основною метою підписання меморандуму, - резюмував Юрій Піта.

Відділ інформаційного забезечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/23062017_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: