Мапа порталу

Олександр Сєнкевич: «Міська влада велику увагу приділяє ремонту доріг, особливо в приватному секторі»

Одним із пріоритетів діяльності міської влади є ремонт миколаївських доріг. При цьому акцент робиться на відновленні асфальтобетонного покриття доріг, розташованих у приватному секторі. Про це в суботу, 17 червня, розповів мер Олександр Сєнкевич під час зустрічі з городянами, присвяченій звіту перед громадою.

На цей раз зустріч пройшла у мікрорайоні Мала Корениха.

- Міська влада велику увагу приділяє ремонту доріг, особливо - доріг приватного сектора. У минулому році ми відремонтували 335 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття, 92 нові дороги побудували в приватному секторі. Також відремонтували 47,5 тисяч квадратних метрів внутрішньоквартальних проїздів, - сказав Олександр Сєнкевич.

Міський голова зазначив, що у 2016 р. за рахунок коштів міського бюджету відремонтували 184 школи, відкрили 3 нові сімейні амбулаторії, а також 36 додаткових пунктів, де миколаївці можуть оформити субсидію. При цьому Олександр Сєнкевич підкреслив, що субсидія - це безповоротна допомога, надана державою.

- У минулому році було відремонтовано санвузли, танцювальні класи і фойє Будинку культури Малої Коренихи, здійснили капітальний ремонт і термосанацію цієї будівлі, вимостили тротуарною плиткою прилеглу територію. А у наступному році ми плануємо привести до ладу сцену цього Будинку культури, відремонтувати бібліотеку-філіал № 20, - розповів Олександр Сєнкевич. - Крім того, вже виконано ремонт мереж зовнішнього освітлення по пров. Гагаріна та вул. Віктора Скаржинського. Також ми плануємо капітально відремонтувати асфальтобетонне покриття дороги по вул. Набережній, будівлю і приміщення дошкільного навчального закладу № 72, придбати м'який інвентар для нього. На капітальний ремонт будівлі цього дитячого садка  планується виділити 4,5 мільйона гривень.

Як зазначив мер Миколаєва, для вирішення транспортної проблеми міська влада має намір за рахунок кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку придбати нові автобуси великої місткості, тролейбуси і трамваї. Також міська влада працює над впровадженням системи електронного квитка.

У свою чергу, миколаївці запитали мера, коли приведуть до ладу дорожнє покриття магістралі, що веде до Малої Коренихи. Олександр Сєнкевич відповів, що цю дорогу за рахунок коштів міського бюджету ремонтувати не можна, оскільки вона знаходиться на балансі облавтодору.

Також жителів Малої Коренихи хвилювали питання, пов'язані з появою стихійних звалищ, будівництвом об'їзного моста, придбанням нового обладнання для місцевої сімейної амбулаторії та роботою аптек.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення

IMAGE FOLDER (/files/180617)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: