Мапа порталу

«Основне завдання - скоротити кількість реклами і стандартизувати її», - мер Миколаєва про боротьбу з незаконними рекламними конструкціями

У минулому році в Миколаєві знесли 360 незаконних рекламних конструкцій. Робота по очищенню міста від реклами активно ведеться і зараз. Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич в п'ятницю, 16 червня, під час чергової зустрічі з городянами в рамках заходів, присвячених звіту міського голови перед громадою.

Зустріч пройшла в самому «Серце міста» - Манганарієвському сквері. Олександр Сєнкевич розповів миколаївцям про те, як розвивається місто, про пріоритети розподілу ресурсів міського бюджету, підсумував результати роботи за минулий рік. Городяни могли задати будь-які питання, що їх цікавлять, і крім того, залишити особисте звернення, яке буде відпрацьовано в порядку, передбаченому законодавством.

Мер Миколаєва зазначив, що міська влада вживає активних заходів по боротьбі з рекламою, якою, за словами Олександра Сєнкевича, знівечене наше місто.

Коли їдеш по місту, бачиш суцільний рекламний паркан, а не Миколаїв. У минулому році ми знесли 360 рекламних конструкцій. Плануємо так діяти і далі, але, на жаль, на багато рекламних конструкцій видано дозволи до 2025 року. Ми обговорили це питання з представниками рекламного бізнесу, і на проспекті Миру буде реалізований пілотний проект у співпраці з Асоціацією рекламістів України, в рамках якого кількість бігбордів буде зменшено в два рази. Розроблена схема буде винесена на затвердження виконкому міської ради. Надалі така робота буде проведена і на проспекті Богоявленському, на вул. Космонавтів, Херсонському шосе і т.д. Основне завдання- скоротити кількість реклами і стандартизувати її, - повідомив мер.

Олександр Сєнкевич зазначив, що міська влада також прибирає незаконно встановлені МАФи.

У минулому році знесли 160 будок, встановлених без документів. Зупинятися не збираємося. Я вважаю, що ринок повинен бути конкурентним і чесним. Нелегальною діяльністю займатися не дамо. На сьогодні вже розроблена схема розміщення даних споруд на території міста, ми будемо її впроваджувати по всьому Миколаєву, - сказав міський голова.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/mangenar)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: