Мапа порталу

Міська організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій привітала з 90-річним ювілеєм трьох ветеранів м. Миколаєва

"Будемо жити!" - ось гасло людей поважного віку, які вчора були запрошені в «штаб» Миколаївської міської організації інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій (АТО).

За плечима ветеранів Чорноморського суднобудівного заводу Івана Антоновича Осієвського і Олександра Омеляновича Карпенка, будівельника Івана Сергійовича Коростова військова служба, за 50 років трудового стажу, щасливе сімейне життя.

Разом з дружинами вони виростили своїх дітей, у них багато учнів, а в душі як і раніше запал. Нині дев'яносторічні жителі Миколаєва - наймолодші учасники Другої світової війни, ходять з паличками, але на хвороби не скаржаться. Сидячи поруч, згадують військову службу, роботу, розповідають про захоплення, співають пісні і готові в будь-який момент станцювати вальс.

Сюди, в невелике приміщення, за адресою вул.Шевченка, 71, щодня приходять ветерани, щоб поспілкуватися, отримати заряд бадьорості, уваги.

Турботу про цю категорію громадян проявляє невеликий колектив, очолюваний Бушиною Любов'ю Миколаївною, який зумів залучити до участі в турботі про старше покоління небайдужих громадян міста.

Кожен день від 20 до 40 ветеранів отримують продовольчі набори, скомплектовані за рахунок благодійних внесків. У загальну «скарбничку добрих справ» вносять свою лепту городяни, серед яких приватні підприємці, депутати рад різних рівнів тощо.

У день ювілею ветерани приймали вітання, побажання доброго здоров'я від благодійників та директора департаменту праці та соціальної захисту населення Миколаївської міської ради Сергія Бондаренка.

Департамент праці та соціального захисту населення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/90ne)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: