Мапа порталу

З нагоди відзначення Всесвітнього дня захисту дітей пройшли майстер – класи для дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу

Факт про те, що солодощі – улюблені ласощі  в світі, не потребує додаткових доказів. Їх обожнюють як діти, так і дорослі. 

З нагоди відзначення Всесвітнього дня захисту дітей з 29 по 31 травня 2017 року в студії шоколаду «PAN CHOCOLATIER» відбулися майстер–класи з виготовлення шоколаду та власноручного розпису пряників дітьми – сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу м. Миколаєва.

В рамках проведення майстер-класу учасники ознайомилися з традиціями виготовлення шоколаду, мали нагоду спостерігати за тим, як під впливом температури шоколад змінював структуру та форму. Особливим моментом була можливість дітей проявити власні художні здібності та прикрасити солодощі за підтримкою батьків – вихователів.  По закінченню заходу його учасники насолодилися власноруч прикрашеними солодощами та отримали масу задоволення.

Висловлюємо щиру подяку власнику студії шоколаду «PAN CHOCOLATIER» за особистий вклад в проведення майстер–класів та за натхнення, дароване дітям.

 

                                                                              Миколаївський міський центр

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 

IMAGE FOLDER (/files/News/shokolatie)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: