Мапа порталу

До Миколаєва із зони АТО повернулися морські піхотинці

  У четвер, 1 червня, у рамках ротації до Миколаєва із зони проведення АТО повернулися військовослужбовці 36 окремої бригади морської піхоти. Воїнів у КПП частини зустрічали вдячні миколаївці. Висловити свою повагу героям прийшли і перший віце-мер Андрій Дадівєрін, депутат міськради Світлана Таранова, голова облради Вікторія Москаленко, перший заступник губернатора В'ячеслав Бонь.

Як розповів командувач ВМС України Ігор Воронченко, за період даної ротації морпіхи 8 місяців захищали нашу країну, беручи участь в АТО. А деякі підрозділи - більше 1,5 років. Воїни виконували бойові завдання у найбільш «гарячих» точках сектора «Маріуполь». І з усіма поставленими завданнями впоралися успішно.

Бригада успішно виконала завдання, особовий склад показав відмінну виучку, проявив мужність, навів страх і трепет на ворога, - зазначив Ігор Воронченко. - Зараз має бути етап відновлення боєздатності, проведення злагодження підрозділів. Упевнений, в поставлені терміни ми ці завдання виконаємо, проведемо всі заходи якісно. І бригада будемо і надалі виконувати завдання, поставлені перед нею.

Командувач Військово-Морських Сил України вручив воїнам нагороди.

Морські піхотинці! Від імені міської влади та всіх жителів Миколаєва я щиро дякую вам за героїзм і ратну працю! Ви - надійні захисники нашої Батьківщини! Слава морській піхоті України! - сказав Андрій Дадівєрін.

Зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів, які віддали свої життя, захищаючи Україну.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/020617)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: