Мапа порталу

З 1 червня в Миколаївській області починає діяти обмеження руху великовагового транспорту

З 1 червня починає діяти сезонне обмеження руху великовагового транспорту. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Миколаївській області.

З метою збереження автомобільних доріг загального користування Миколаївської області, починаючи з 1-го червня, при підвищені температури більш ніж +28 градусів за Цельсієм  вводиться режим обмеження руху великовагових транспортних засобів, загальною вагою понад 24т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т (з 8.00 до 23.00 години) на всіх автодорогах загального користування Миколаївської області.

Місця для відстою транспорту позначені відповідними дорожніми знаками. Також для попередження про заборону руху уздовж автомобільних доріг розміщені інформаційні панно.

В межах Миколаївської області визначено 17 місць відстою великовагового транспорту на час тимчасового обмеження руху.

Крім того, відстій автотранспорту можливий біля об’єктів дорожнього сервісу, а саме автостоянки на АГЗС.

Відзначимо, що 11 квітня 2016   р. виконком міської ради прийняв рішення № 325 «Про заходи щодо оптимізації руху великовантажного автотранспорту до підприємств море господарського комплексу м. Миколаєва та його диспетчеризації». Відповідно до нього з метою збереження дорожнього покриття в період тривалої спекотної погоди, під час якої посилюється руйнівна дія великовантажних транспортних засобів на покриття проїзної частини автодоріг, обмежено в’їзд великовантажного транспорту до м. Миколаєва при температурі повітря більш ніж + 28 градусів за Цельсієм .

Місця для відстою великовагового  транспорту 

IMAGE FOLDER (/files/News/290517_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: