Мапа порталу

Громадська рада

З метою забезпечення права громадян на участьу вирішенні питань місцевого значення, налагодження ефективної взаємодії виконавчих органів міської ради з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації місцевої політикиміським головою видано розпорядження від 13.05.2017 №132р, яким розпочато процес підготовки до проведення установчих зборів для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради.

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради.

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 13.05.2017

№132р

 

СКЛАД

ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради*

 

Кречун

Олег Митрофанович

-

голова громадської організації «Заводська районна організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) УСВА м. Миколаєва» (за погодженням)

Лісовська

Анастасія Вікторівна

-

начальник відділу маркетингу, інвестицій та проектів управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради

Пельник

Сергій Валерійович

-

голова громадської організації «Миколаївська обласна організація воїнів-прикордонників» (за погодженням)

Чередниченко

Віктор Анатолійович

-

директор з розвитку громадської організації «Асоціація туристичного та оздоровчого бізнесу «Відродження» (за погодженням)

Шевченко

Діна Олександрівна

 

-

заступник директора департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради – начальник управління економіки та інвестицій

 

Шуліченко

Тетяна Василівна

 

-

директор департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради

 

* Склад містить інформацію надану членами ініціативної групи

Скорочений варіант оголошення

До уваги представників громадськості! Розпочато формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації (далі - інститути громадянського суспільства) та представники суб’єктів господарювання. Громадські ради можуть утворюватися представниками однієї галузі або декількох різних галузей та сфер діяльності.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства або суб’єкта та/або групи суб’єктів господарювання за умови представництва не менше 5 осіб.

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.

До заяви додаються:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності), а також  біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

- для представників суб’єкта та/або групи суб’єктів господарювання  подається рішення (протокол) зборів (не менш 5 осіб) щодо представлення їх інтересів в засіданнях громадської ради, а також біографічна довідка делегованого представника;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства, а в разі представництва від суб’єктів господарювання – документи, що підтверджують їх реєстрацію (копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку)*;

- письмова згода  делегованого до складу громадської ради представника на обробку його персональних даних.

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом останніх 2-х років до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, - за період діяльності);

- відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

* документи засвідчуються підписом уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, печаткою установи та написом «згідно з оригіналом»

 

Установчі збори для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської ради планується провести 07 липня 2017 року, попередньо – о 14:00 год. в малій залі Миколаївської міської ради. Приймання заяв для участі в проведенні установчих зборів та доданих до них документів завершується 27червня 2017 року о 14.00 год.

Заяви та копії документів до ініціативної групи надсилаються поштою або надаються нарочно на ім’я уповноваженої особи від ініціативної групи – Лісовської Анастасії Вікторівни:

-нарочно до кабінету №557 в будівлі Миколаївської міської ради (вул. Адміральська, 205-й поверх) з поміткою «Для ініціативної групи». Нарочно документи приймаються протягом робочого дня – з 8:30 год. до 17:00 год;

-поштою за поштовою адресою: 54001, м.Миколаїв, вул. Адміральська, 20, департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради (для ініціативної групи).

Документи обов’язково надаються з оригінальними печаткою організації та підписом її керівника.

Також документи можуть надсилатися в електронному варіанті (для попередньої перевірки на їх відповідність вимогам Типового положення, затвердженого рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 26.10.2016 № 935) на електронну адресу [email protected] з подальшим, обов’язковим наданням їх до 14:00 год. 27червня 2017 року з оригінальними печаткою організації та підписом її керівника.

Формат документів в електронному вигляді – Word, PDF.

Довідки та консультації можна отримати в уповноваженої особи від ініціативної групи – Лісовської Анастасії Вікторівниза телефоном: (0512) 37 07 18.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів

для формування складу громадської ради з питань розвитку туризму у м. Миколаєві при департаменті економічного розвитку Миколаївської міської

 

Повний варіант оголошення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради

Зразок заяви для подання до ініціативної групи


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: