Мапа порталу

Олександр Сенкевич провів чергову зустріч з городянами в Інгульському районі в рамках звіту міського голови

У середу, 24 травня, відбулася чергова зустріч мера Олександра Сєнкевича з городянами в рамках заходів, присвячених звіту міського голови перед громадою міста. Зустріч пройшла в Інгульському районі, на площі Перемоги.
 
Міський голова представив жителям звіт про виконану роботу за 2016 рік, а також відповів на запитання городян. Зокрема, Олександр Сєнкевич розповів про результати демонтажу МАФів і незаконної реклами в місті.

- Ми демонтували 360 рекламних конструкцій та 160 незаконно встановлених МАФів за минулий рік. На жаль, попереднім скликанням міської ради більшості МАФів були видані документи з дозволом на строк до 2020 року, або 2025 року, і так далі. Таким чином, згідно із законом ці конструкції ми зносити не можемо. Щоб вирішити цю проблему, ми запропонували працівникам рекламного ринку зменшити кількість реклами в два рази і домовилися прийняти спільно з ними нову схему розміщення зовнішньої реклами. Це пілотний проект не тільки в нашому місті, а й в країні. Ми запросили до співпраці Асоціацію рекламістів України, щоб вони розробили цю схему. Якщо у нас все вийде, за нашим прикладом так будуть надходити і інші міста. - сказав мер.

Відповідаючи на питання миколаївця про незадовільний стан залізничного вокзалу, Олександр Сєнкевич підкреслив, що ця будівля знаходиться в компетенції ПАТ "Укрзалізниця" і проводити там ремонтні роботи міська влада не має права, однак, мерією проводяться проектні роботи по благоустрою прилеглої до вокзалу території.

- На даний момент ми розробляємо комплексну схему з благоустрою території від вокзалу до кільця по пр. Миру для того, щоб зелені зони з двох сторін були приведені в порядок. Люди, які приїжджають до нас в місто, виходячи з вокзалу, в першу чергу, повинні бачити не велику кількість зовнішньої реклами та сміття, а гарний парк з нормальними дорогами і тротуарами, - резюмував мер.

В ході діалогу з мером жителі Інгульського району задавали багато і інших питань, серед яких: рішення про заборону руху великовантажного транспорту по пр. Миру, врегулювання графіка роботи ресторанів і барів в нічний час, створення ОСББ, встановлення побудинкових лічильників і багато інших.

Підводячи підсумки зустрічі, Олександр Сенкевич підкреслив, що не дивлячись на щільний графік роботи проводити зустрічі з миколаївцями, чути і вирішувати їх проблеми його обов'язок як міського голови, в свою чергу жителі подякували меру за увагу і допомогу у вирішенні проблем Інгульського району.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/25052017_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: