Мапа порталу

Олександр Сєнкевич відвідав офіс "Української асоціації інвалідів АТО"

У середу, 24 травня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич відвідав  Миколаївську філію громадської організації "Українська асоціація інвалідів АТО".

На зустрічі з представниками громадської організації мер відзначив діяльність, якою вони займаються і пообіцяв в міру своїх повноважень всіляко допомагати.

- Ви не чекаєте допомоги зверху і доводите, що люди з АТО - працьовиті і сильні. Ви не чекаєте "подачок", а самі організовували і пропонуєте свої послуги. 700 тисяч гривень - це перша сума, яку ми виділили для облаштування пандусами будинки. Хочу сказати, що якщо ми будемо бачити, що ваша робота йде реально добре, то за півріччя я буду пропонувати включати в бюджет додаткові кошти на ваші проекти. Це спільна зацікавленість сторін: у вас, щоб краще працювати, у а городян, щоб швидше і якісніше отримувати послуги, - сказав міський голова.

У свою чергу один з керівників організації Ілля Шполянський зазначив, що окрім пандусів вони ремонтують 2 бомбосховища, під'їзди та відмостки.

- На сьогодняшній день у нас 7 замовлень департаменту ЖКГ. В цьому напрямку працевлаштовані понад 20 осіб. Але ми хочемо ще розширювати колектив і давати людям більше можливостей працювати. Сподіваємося, що ви будете також підтримувати наші починання, - сказав Шполянський.

Також він розповів, чим займається на даний момент їх організація.

- Ми сприяємо працевлаштуванню учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб, людям з інвалідністю, людям, які повернулися з місць позбавлення волі, а також матерям одиначкам. При цьому для роботодавця ми шукаємо можливість створення спеціальних робочих місць і підбираємо напрямки професійної діяльності. Проводимо консультації, тренінги, роботу з психологом і багато іншого, - сказав керівник організації МФ ГО "Українська асоціація інвалідів АТО".

 

 

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/240517_01)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: