Мапа порталу

Віце-мер Антон Турупалов розкритикував вимогу фірм-перевізників щодо підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті

У середу, 24 травня, у Миколаївській міській раді відбулась робоча зустріч заступника міського голови Антона Турупалова з громадськістю, депутатами та керівниками підприємств-перевізників з приводу обговорення підвищення тарифів на перевезення пасажирів у міському громадському транспорті.

Так, в ході обговорення віце-мер підкреслив, що фірми-перевізники не виконують умов договору та запропонував представникам перевізників спочатку економічно обгрунтувати, на яких підставах міська влада повинна підвищити вартість проїзду для миколаївців.

- Я ніколи в житті не бачив, щоб з замовниками послуги так розмовляли представники ринку. Ви ведете себе таким чином, нібито ваша послуга унікальна. І жодного підприємства на планеті немає, крім вас. Я прошу, якщо ми хочемо прийти до чогось конструктивного, по-перше, поважати один одного. А по-друге,  якщо ви проти того, аби процес переговорів між владою та стороною перевізників був публічним і зрозумілим для суспільства, то тоді, на жаль, нам взагалі нема про що розмовляти., - сказав Антон Турупалов.

В ході робочої зустрічі перед присутніми виступив заступник директора приватного підприємство «Авто-Віола Плюс» і голова ради директорів фірм-перевізників Ігор Терьохін. Так, він запропонував присутнім свої економічні підрахунки, з яких виходить, що тариф необхідно підвищити. У свою чергу економічний відділ міськвиконкому надав свою експертну думку з приводу підвищення тарифів.

Крім того, розрахунки представника перевізників також розкритикували депутати міської ради Федір Панченко, Олена Кісельова та Сергій Ісаков, які теж були присутні на зустрічі.

Підводячи підсумки робочої зустрічі Антон Турупалов зазначив, що опублікує розрахунки за тарифом, які надали фірми-перевізники, щоб кожен городянин зміг подивитися, з чого складається ціна на проїзд та чи є сенс підвищувати тариф, а також порадив Ігорю Терьохіну надалі йти на контакт з депутатами та громадськістю і бути більш ввічливим.

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/25052017_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: