Мапа порталу

29 травня у школах почнуть працювати оздоровчі табори

 З 29 травня на базі миколаївських шкіл почнуть працювати літні табори. Відповідно до законодавства вони функціонуватимуть 14 робочих днів - до 16 червня. Про це стало відомо в ході круглого столу «Організація відпочинку та оздоровлення дітей, які потребують особливої ??соціальної уваги та підтримки у 2017 році», який у середу, 24 травня, пройшов в мерії.

- Уже сформовано мережу оздоровчих таборів з денним перебуванням дітей. У цьому році планується відкрити 53 таких таборів для 2800 дітей, зокрема для дітей пільгових категорій, а також тих дітей, які потребують особливої ??підтримки, - сказала начальник відділу виховної роботи управління освіти Людмила Сискова. - Для зручності батьків табору почнуть роботу вже з понеділка, 29 травня, адже у п'ятницю буде свято останнього дзвоника. Табори будуть відкриті до 16 червня, 14 робочих днів - як того і вимагає закон.

Шкільні табори працюватимуть з 8:00 до 17:00, там передбачено 2-разове харчування, змістовний відпочинок дітей, гімнастика і профілактичні заходи. Крім того, на базі відділення реабілітації міської дитячої поліклініки № 3 будуть надаватися оздоровчі послуги.

Як зазначила Людмила Сискова, діти зможуть відвідувати оздоровчі табори, не залежно від того, у якій школі вони навчаються. 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/240517_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: