Мапа порталу

До уваги мешканців міста!

З настанням літньо-осіннього періоду вулиці міста Миколаєва, в тому числі і території прилеглі до ринків та до торгівельних майданчиків, повняться мешканцями міста, які реалізовують власно вирощену продукцію без належного дотримання санітарно-гігієнічних норм.

В переважній більшості, несанкціонованою реалізацією власно вирощених овочів та фруктів займаються пенсіонери та особи похилого віку, не маючи можливості в повному обсязі здійснити оплату за користування торгівельним місцем та ринкових послуг.

З метою впорядкування сезонної торгівлі на території м. Миколаєва, міська рада звернулась до керівників ринків з пропозицією зменшення розміру  оплати за користування торгівельним місцем на 50% пенсіонерам та особам похилого віку, які здійснюють реалізацію власно вирощеної продукції.

Керівники ринків та комплексів торгівельних павільйонів повністю поділяють стурбованість органів місцевого самоврядування та мешканців міста стосовно розповсюдження місць несанкціонованої торгівлі та порушення санітарно-гігієнічних норм внаслідок реалізації в таких місцях продукції сумнівного походження.

У зв’язку з чим, пропозицію міської ради стосовно надання на пільгових умовах місць для реалізації власно вирощеної продукції пенсіонерам та особам похилого віку підтримали наступні ринки:

 

  • Ринок "Колос", ТОВ "Ринок Колос" (Інгульський район),                    тел..46-14-10 ;
  • Ринок "Фенікс", ТОВ Агенство "Медіус-Плюс", (Корабельний район), тел.. 64-12-55;
  • Ринок "Центральний", ТОВ "Спакс" (Заводський район),                  тел.. 46-14-10;
  • Ринок "Штрассе", ТОВ "Штрассе" (Заводський район);
  • КТК "Юліана", ПП "Юліана-сервіс", (Центральний район);
  • Ринок "Жовтневий", КП "Жовтневий ринок" (Корабельний район), тел.. 64-03-02;
  • Ринок "Привокзальний", ТОВ "Фалкон-ОК" (Заводський район).

 

Щодо реалізації сезонної власно вирощеної продукції на ринках                   м. Миколаєва на пільгових умовах необхідно звертатись до адміністрацій відповідних ринків та торгівельних майданчиків.

 

Департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради

Опубліковано 25.05.2017г.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: