Мапа порталу

"Ми відроджуємо патріотичне виховання, аби кожен служив своїй Державі не для обов'язку, а за покликом душі", - Олександр Сєнкевич привітав молодь з відкриттям дитячо-юнацької військово-патриотичної гри "Джура"

У середу, 17 травня, на базі Миколаївського Клубу юних моряків з флотилією відбулось відкриття другого туру першого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патриотичної гри "Сокіл" ("Джура"), присвячених 72-й річниці Перемоги у Другій світовій війні.

На заході були присутні міський голова Олександр Сєнкевич, начальник управління освіти Миколаївської міської ради Ганна Деркач, заступник командира батальйону з патріотичного забезпечення Миколаївської окремої десантної штурмової бригади Олександр Кривенко, директори та викладачі навчальних закладів Миколаєва, представники організації ветеранів та інвалідів АТО, представники територіальної козацької громади міста.

Так, Олександр Сєнкевич привітав молодь з відкриттям другого туру гри та зазначив, що патріотичне виховання учнівської молоді є важливим засобом формування національної свідомості.

- Мені дуже приємно сьогодні бачити на цьому заході талановиту, натхненну молодь, яка готова перемагати. Чи важлива ця гра? Поза сумнівом - так! Сьогодні на Сході нашої країни відбуваються військові дії, гинуть українці. Дуже важливо аби наш ворог зрозумів, що у нас є справжні патріоти, які готові стати до лав військовослужбовців та захищати Україну. Ці змагання повинні увійти в ДНК нашої Батьківщини. Ми відроджуємо патріотичне виховання, аби кожен служив своїй Державі не для обов'язку, а за покликом душі, з дитинства дбав про майбутнє своєї громади. Дякую вам за все, що ви робите! Бажаю кожному з вас перемоги, - сказав Олександр Сєнкевич.


В ході заходу учасники гри вшанували пам'ять загиблих воїнів у Другій світовій війни хвилиною мовчання та пустили вінок річкою Інгул. Патріотична гра буде проходити протягом трьох днів.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/17052017_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: