Мапа порталу

В Миколаєві пройшли фінальні ігри Чемпіонату України з софтболу серед кадетів

З 12 по 14 травня в місті Миколаєві під патронатом Федерації бейсболу та софтболу України пройшли рейтингові фінальні ігри Чемпіонату України з софтболу серед кадетів. 

До фіналу вийшли такі команди:

- Рівененська область;
- збірна Київської та Кропивницької області;
- Кропивницька область;
- Миколаївська область ( команда КДЮСШ «Комунарівець»).

Змагання проходили на футбольному стадіоні ДЮСШ-3 (за що велика подяка Жайворонку С.І. за допомогу в організації ЧУ). Атмосфера на стадіоні була неймовірна: активна підтримка, пісні та кричалки команд не вщухали від першого матчу до останнього. 

Офіційно відкрив Чемпіонат директор КДЮСШ «Комунарівець» Кулин І.М., також привітав спортсменів начальник управління у справах фізичної культури і спорту О.В. Машкін та його заступник Н.І. Манзюк.

Команда з Миколаєва не так давно почала свій спортивний шлях. Лише півроку тому тренерами-ентузіастами відділення бейсболу КДЮСШ «Комунарівець» Сінкевичем Р.Є. та  Довбнею О.Ю. було  сформовано дівчачу команду з софтболу, але, незважаючи на короткий термін роботи, команда грає у Вищій Лізі України. Даний чемпіонат завершили на 4 місці, всі перемоги ще попереду.

За перше місце запеклу боротьбу вели три команди ( Рівненська область, збірна Київської та Кропивницької областей, Кропивницька область). Рівень підготовки цих команд був однаковий і результат залежав лише від помилок суперників. Команді з Рівного вдача посміхнулася найбільше - вони чемпіони! Збірна - 2 місце, Кропивницький - 3, Миколаїв – 4.

У команди дівчат з Миколаєва в цьому сезоні залишилося ще три тури Чемпіонату України - Вища Ліга, вони потребують підтримки вболівальників. Прославляємо Миколаїв як спортивне місто РАЗОМ!

Управління у справах фізичної культури і спорту 

IMAGE FOLDER (/files/News/softball)

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: