Мапа порталу

Для багатодітних жінок Заводського району влаштували свято

13 травня, до Дня матері, адміністрація Заводського району провела  святковий захід «Коханням материнським світ прекрасний» у клубі «Сарrіса», який гостинно відчинив свої двері для багатодітних жінок, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня».  В Заводському районі мешкає 29 багатодітних жінок.

Зі словами вдячності та глибокої поваги до жінок звернулись перший заступник голови адміністрації Заводського району Анатолій Яковина, депутат Миколаївської міської ради В’ячеслав Карцев.  

Бурхливими оплесками присутні привітали матерів-героїнь Килину Ганган (97 років), Ганну Бондарчук (93 роки), які виховали по п’ять дітей.

Анатолій Яковина вручив матерям-героїням пам’ятні подарунки, зазначивши, що мама - це найдорожче, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, береже від усього лихого. Немає людини ближчої і ріднішої!

Адміністрація Заводського району щиро вітає матерів району та міста з Днем матері та висловлює щиру подяку клубу «Сарrіса» (директор Олег Дранченко) за благодійну допомогу у проведенні свята, Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району (директор Олег Іванов) - за концертну програму.

Адміністрація Заводського району

  

IMAGE FOLDER (/files/News/denmaz)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: