Мапа порталу

У Варварівці відбувся урочистий «Мітинг Пам’яті» з нагоди Дня Перемоги

5 травня, напередодні святкування 72-ї річниці Великої Перемоги, у Варварівському сквері Солдата пройшов мітинг-реквієм. Підготували свято учні, вчителі, батьки школи №60. На святковий захід завітали голова адміністрації Центрального району Береза О.Д., депутати Миколаївської міської ради Горбуров К.Є. та Бернацький О.В, голова ради ветеранів мікрорайону Варварівка Мудрий О.П., учні ЗОШ №60, №61, Миколаївського професійного ліцею, ветерани Другої світової війни, особовий склад в/ч 3039, мешканці та гості мікрорайону.

Слово для відкриття мітингу та привітання ветеранів було надано голові адміністрації Центрального району Березі О.Д., який від щирого серця висловив слова подяки ветеранам війни та побажав їм міцного здоров’я, добробуту та миру.

Зворушливою була літературно-музична композиція, представлена учнями і вчителями. Пам’ятні картинки воєнного часу постали живими перед учасниками мітингу. Це і в’язень концтабору, і жінка-мати, яка читає листа чоловіка з фронту дітям, і дівчина-медсестра, і мати з сином, і дружина з чоловіком і Україна-мати.

Емоційно виразно, від серця, йшли слова ведучих та учнів  які читали вірші. Зворушливими до сліз прозвучали пісні «Мальви» та «Вкраїно моя» у виконанні учениць ЗОШ №60. Шкільний зразковий колектив «Веселка» своїми хореографічними постановками передав подих воєнного часу і розгорнув два полотнища (блакитне і жовте), які з’єднали в одне ціле, утворивши прапор України. А насамкінець середня група шкільного вокального гурту «Співаночка» виконала пісню «Україна».

Свято пройшло на одному подиху. Його урочистість доповнювали вишиванки, в які були одягнені учні школи, море квітів і  державні прапорці  в руках дітей.

Депутат міської ради О.В. Бернацький висловив найкращі побажання ветеранам і всім присутнім.

Адміністрація Центрального району висловлює подяку приватним підприємцям, що надали допомогу в організації свята: ФОП Грушенко С.В., ФОП Лагорській І.В., ФОП Проню Ю.І., ФОП Пасічному О.С., ФОП Бабічевій І.Я.

Адміністрація Центрального району 

IMAGE FOLDER (/files/News/05.05.2017)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: