Мапа порталу

У миколаївської школи №17 - ювілей!

У четвер, 20 квітня, колектив та вихованці миколаївської школи №17, що розташована на вул. Крилова, 12/6, святкували 50-ту річницю заснування навчального закладу. У міському Палаці творчості учнів зібралася уся велика шкільна родина, при цьому особливими гостями свята стали педагоги - ветерани освітянської праці, які віддали рідному закладу не один десяток літ.

Від імені керівника міста Олександра Сєнкевича присутніх привітала начальник управління освіти міської ради Ганна Деркач, яка нагадала, що саме школа №17 була одним із закладів, які стали першими учасниками всеукраїнського науково-педагогічного проекту "Інтелект України" від нашого міста.

- За час існування школи з її стін вийшли понад 9 тисяч випускників, серед яких нині відомі керівники установ і підприємств, військовослужбовці, командири військових кораблів, поети, композитори та науковці, - відзначила Ганна Деркач.

Директор закладу Алевтина Панченко - переможець Всеукраїнського конкурсу "Освітній Оскар-2015" у номінації "Директор".

- Дякую долі, що працюю у такій дружній родині. 50 років у нашій школі вирує життя, її двері зажди відкриті для кожного. Низький уклін вчителям-ветеранам, які стали легендою нашого закладу, - такими словами Алевтина Панченко розпочала свою промову на сцені. Вона закликала кожного вихованця школи гордитися своєю другою домівкою.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/shkola17)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: