Мапа порталу

Міська влада виконує роботу з тих питань безпеки в Миколаєві, в яких компетентна, - Олександр Сєнкевич

Міською владою проводяться всі необхідні заходи щодо поліпшення безпеки в Миколаєві. Так, триває робота зі встановлення камер відеоспостереження, освітлення вулиць, приведення до ладу парків і скверів. 

Про це в середу, 12 квітня, на передачі «На зв'язку з муніципальною владою» розповів міський голова Олександр Сєнкевич.

Ні місцева, ні центральна влада не повинна впливати на роботу правоохоронних органів, таких, як поліція, прокуратура, СБУ. Вся наша взаємодія відбувається шляхом звернень і вимог. У той же час, ми намагаємося всебічно допомагати  правоохоронним органам в питаннях безпеки. Наприклад, в Миколаєві прийнято спеціальну програму, за якою ми закуповуємо спецобладнання. Хоча у них є свій державний бюджет, міська рада всіляко підтримує поліцію, - сказав Олександр Сєнкевич.

Мер повідомив, що на даний момент в Миколаєві діє окремий проект з установки камер відеоспостереження, зокрема, в цьому році планується впровадити близько 50 камер по місту.

- Я сподіваюся, що в цьому році ми зможемо реалізовувати проект і далі. Зі свого боку ми намагаємося робити все, що допомагає правоохоронним органам у розкритті злочинів, при цьому не порушуючи закон, - резюмував він.

Олександр Сєнкевич відзначив, що найближчим часом з дозволу поліції хоче відкрити доступ до всіх камер публічно. Також мер додав, що на сьогоднішній день міська влада продовжує роботу з тих питань, в яких має компетенцію: освітлення вулиць, приведення в порядок парків і скверів, прибирання території міста від насаджень, які заважають відкритому огляду камер відеоспостереження.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

IMAGE FOLDER (/files/19042017_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: