Мапа порталу

В Миколаєві пройшов відкритий фестиваль вуличних культур та видів спорту – «Skills»

В суботу, 25 березня, в приміщенні концерт-холу «Юність», відбувся Відкритий фестиваль вуличних культур та видів спорту м. Миколаєва – «Skills», який був організований громадською організацією «Слайс» спільно з громадською організацією «МІСТО 2050» за підтримки управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради.

Організатори заходу поставили основною метою заходу популяризацію спортивних та танцювальних напрямків серед молоді, пропаганду здорового способу життя, а також розвивати спортивно-танцювальну культури міста.

На фестиваль приїхало багато відомих та професійних танцюристів із усієї країни, які підготували плодотворні майстер-класи для молодих представників даного виду танцювальної культури. Ведучим заходу виступив гість з Києва, який був організатором першого в Україні чемпіонату миру з брейк-дансу «Burn Battle School» – Владислав Салун, відомий як mc Vladee. Крім досвідчених dj’s (Tamaryan з Полатви та Kusto з Одеси) гостями фестивалю були live band Dopio de luxe и Jazz band Володимира Алексеєва.

Під час проведення фестивалю Спортивно - танцювальний клуб «Слайс» представив глядачам свій новий танцювальний спектакль «Планета Земля», який направлений на глобальну соціальну тему екології та взаємодії людини з природою.

«Заходи такого спрямування вкрай позитивно впливають на спортивне та культурне виховання молоді міста. Крім того, даний формат фестивалю, на якому є багато гостей з різних куточків країни впливає на формування позитивного іміджу міста Миколаєва, як місто спортивної, талановитої та здорової молоді», – зазначив начальник управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради Олег Соколик.

В рамках фестивалю проходили змагання між командами, за результатами яких були визначені переможці у відповідних напрямках: команда переможців Break dance Pro 4vs4 – South Front; команда переможців Break dance kids 4vs4 – X-Makers (м. Харків); победительница Break dance pro 1vs1 – Алеся; переможці Break dance kids 1vs1 – Dooble you (м. Харків); переможці Tricking battle – Артем Сафта и Владислав Владимиров
(м. Харків); переможцями Allstyle battle стала команда – Girls power.

 

Управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/250317)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: