Мапа порталу

Обов’язкова вимога міста Миколаєва при входженні інвестора на спецпорт "Ольвія" - будівництво естакади або підземного переїзду, щоб вберегти міські автошляхи від руйнування

У суботу, 18 березня, Миколаївський міський голова повідомив, що днями у Києві відбулася зустріч, присвячена запланованій передачі у концесію Миколаївського порту "Ольвія" (колишній спецморпорт "Октябрьск").

Олександр Сєнкевич наголосив, що у ході зустрічі основною вимогою, яку він озвучив, було будівництво естакади чи залізничної об’їзної дороги, які оминатимуть Корабельний район міста.

- Порт "Ольвія" збираються передати в концесію або в довготривалу оренду, варіант приватизації не розглядається. Якщо порт планує збільшувати вантажопотік у п’ять разів, це означає, що відповідно збільшиться і кількість транспорту, який доставлятиме цей вантаж. Це фури, які розбивають наші дороги, це залізничні перегони, які "розрізають" на частки наші райони, - відзначив міський голова.

Олександр Сєнкевич додав, що обов’язковою вимогою міста Миколаєва при заходженні інвестора на спецпорт "Ольвія" є будівництво естакади або підземного переїзду, чи то залізничної об’їзної дороги, які минатимуть Корабельний район. 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: