Мапа порталу

У Заводському районі піклуються про патріотичне виховання школярів

17 лютого відділом у справах молоді, культури, сім’ї та спорту адміністрації Заводського району проведено семінар на тему: «Формування духовно-моральних якостей, патріотичної свідомості молоді».

В семінарі взяли участь заступники директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району, директор музею «Підпільно-партизанський рух на Миколаївщині в роки Великої Вітчизняної війни. 1941-1944рр.» Катерина Секрета, голова ветеранської організації Заводського району Борис Лапков, голова громадської організації «Заводська районна організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) УСВА м. Миколаєва Олег Кречун, голова районної громадської організації «Союз ветеранів АТО» Сергій Шелест.

У ході семінару Катерина Секрета презентувала районний історико-патріотичний конкурс на тему: «Вірні сини Батьківщини», який проводиться в рамках Державної цільової соціальної програми «Молодь України», міської комплексної програми «Молодь». Мета конкурсу: патріотичне виховання підростаючого покоління на прикладі подвигів наших земляків – учасників антитерористичної операції.

Голова адміністрації Заводського району В’ячеслав Карцев зазначив: «На першому місці при вихованні молоді повинен стояти моральний і патріотичний розвиток. У цьому і полягає мета педагогів і батьків: виховати в дитині духовно-моральні якості, патріотизм, адже діти – це майбутнє нашої країни».

Начальник служби у справах дітей адміністрації Заводського району Алла Покітко та начальник відділу у справах молоді, культури, сім’ї та спорту Світлана Волкун визначили спільні з загальноосвітніми закладами заходи з різних напрямків роботи.

Наприкінці семінару подяками голови адміністрації Заводського району за активну роботу в проведенні низки заходів нагороджені педагогічні колективи загальноосвітніх закладів №№ 6, 25, 31, 39, 52, 57.

Адміністрація Заводського району 

IMAGE FOLDER (/files/News/patriot)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: