Мапа порталу

У експертно-громадської ради новий керівник - Артем Ващиленко

У четвер, 16 лютого, Експертно-громадська рада виконавчого комітету Миколаївської міської ради (ЕГР) провела чергове засідання, на якому розглянула низку важливих питань. Зокрема, відбулися вибори нового голови ради та його заступників.

Відповідно до Положення про ЕГР, термін повноважень її керівника становить один рік. По завершенню даного терміну відбувається обрання нового голови ради з числа її членів. Виступаючи перед присутніми, Ірина Купрієвич, яка очолювала раду у 2016 році зазначила, що термін її повноважень як голови ради вже добіг кінця. Вона запропонувала членам ради, які мають відповідні амбіції, вміннями та бажанням покращити роботу дорадчого органу, висунути свої кандидатури для участі у виборах нового голови ЕГР та коротко окреслити власне бачення діяльності ради під своїм керівництвом.

В результаті, за підсумками таємного голосування найбільшу кількість голосів із чотирьох представників ЕГР, які запропонували свої кандидатури, набрав  Артем Ващиленко, виконавчий директор Миколаївського регіонального центру підтримки бізнесу. Він і очолюватиме раду в 2017 році.

Члени ЕГР також обрали зі свого складу заступників голови ради. Ними стали Михайло Золотухін – голова Фонду розвитку міста Миколаєва, Олег Абрамов - голова Миколаївського обласного місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Спілка оцінювачів землі» та Ірина Купрієвич, голова ММГО «Спадщина». Як свідчать підсумки голосування, у них виявилося найбільше симпатиків серед членів ради.

У персональному складі ЕГР, як і в її керівництві, також відбулися зміни. До складу членів ради увійшли Тетяна Губська старший науковий співробітник Миколаївського обласного краєзнавчого музею, Юрій Підвишинський, уповноважений представник ГО «Асоціація солдатських матерів та волонтерів «Волонтер 79» та Сергій Стульник, уповноважений представник ГО «Територіальна козацька громада Корабельного району м Миколаєва».

Відділ громадських зв’язків Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/gololed)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: