Мапа порталу

Миколаївські IT-шники налагоджуватимуть співпрацю з французькими колегами

Сьогодні, 12 січня, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич і директор Агентства Бізнес Франс при Посольстві Франції в Україні Алексіс Струве, який на запрошення міської влади відвідав Миколаїв, зустрілися з представниками місцевих IT-компаній. У ході заходу було обговорено можливість і перспективи співпраці IT-компаній з Миколаєва та Франції.

Олександр Сєнкевич розповів, що миколаївські підприємства, які провадять свою діяльність у сфері інформаційних технологій, займають досить високі позиції у цьому бізнесі. Міський голова при цьому додав, що новий поштовх розвитку потенціалу підприємств з Миколаєва могла б дати співпраця з французькими колегами.

Алексіс Струве погодився з думкою, висловленою Олександром Сєнкевичем, відзначивши при цьому, що Україна і Франція мають надійні економічні зв'язки, а реалізація спільних проектів в IT-сфері могла б допомогти нашій країні зміцнити національну економіку. Директор Агентства Бізнес Франс при Посольстві Франції в Україні підкреслив, що особисто не займається розвитком будь-якого бізнесу, а лише знаходить партнерів для французьких підприємств і компаній та запропонував представникам миколаївських IT реалізовувати з французькою стороною спільні проекти.

Під час зустрічі сторони обговорили, в якому саме форматі могли б співпрацювати миколаївські і французькі IT-компанії.

IMAGE FOLDER (/files/News/120117)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: