Мапа порталу

У мерії організували семінар для підприємців Миколаєва

28.09.2016 року управлінням з розвитку споживчого ринку Миколаївської міської ради було організовано та проведено нараду-семінар для суб’єктів підприємницької діяльності за участю начальника відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Швець Сергія Григоровича та начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області Бурденко Лариси Анатоліївни.

Основна тема семінару - порядок проведення державної реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів.

У семінарі прийняли участь близько 50 суб’єктів господарювання, які мали можливість отримати відповіді на найболючіші питання.

Дані семінари проводяться в рамках виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва у м. Миколаєві на 2015-2016 роки.

Нагадуємо, що на базі відділу підприємництва та регуляторної політики управління з розвитку споживчого ринку Миколаївської міської ради діє телефон гарячої лінії 37-22-82, за яким підприємці можуть отримати відповіді на свої запитання. 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/seminarchik)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: