Мапа порталу

Ремонт приміщень та нове оснащення: у Миколаєві продовжують розвивати медичний простір

В Миколаєві продовжують осучаснення центрів первинної медичної допомоги міста. Про це повідомляє управління охорони здоров?я.

В амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини створюються всі умови, щоб пацієнти та медперсонал почувалися комфортно та затишно.

Зокрема повідомляється про оновлення амбулаторій Центру ПМСД № 6.

У вересні було завершено поточний ремонт в амбулаторії №8. В сімейній амбулаторії №1 зроблено ремонти у семи кабінетах, триває ремонт ще кількох кабінетів та вхідних приміщень. Продовжуються ремонтні роботи в амбулаторії № 4. Для амбулаторій №1,2,4,6 придбано меблі та необхідне оснащення.

Крім того на прилеглій ділянці Центру (за адресою Шосейна, 58) співробітники висадили дубки як нагадування про те, що ці дерева символізують здоров’я, довголіття, силу, витривалість та незламність – риси українського народу, який неодмінно має бути вільним і щасливим. 

В Центрі первинної медичної допомоги №6 отримують медичні послуги 65530 пацієнтів, які уклали декларації. Вільними для укладення декларацій на сьогодні залишаються 5501.

З питань надання медичної допомоги або укладання декларації можна звертатися за  телефоном реєстратури Центру: 46-01-45.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/250924_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: