Мапа порталу

Знання, що рятують життя: медики Миколаєва проходять навчання

Періодично у закладах охорони здоров’я Миколаївської міської ради проводяться навчання щодо правильного поводження з вибухонебезпечними предметами на потенційно небезпечних територіях та надання першої допомоги при мінно-вибухових травмах.
 
Так, нещодавно в Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 відбулась серія інтерактивних тренінгів з цієї тематики за ініціативи ГО «Асоціація саперів України». Про це повідомляє міське управління охорони здоров?я.
Медики, які взяли участь у тренінгах, відзначили якість подачі навчального матеріалу, зокрема цікаву методику викладання.
 
«Сьогодні це вкрай актуальна тематика для нашого міста та області загалом. Сподобалась система викладання – дуже якісна та жива. Ми як медики багато з чим стикалися в практиці, проте з тренінгу винесли багато важливої інформації стосовно надання першої допомоги при важких пораненнях, спричинених зокрема вибухонебезпечними предметами. Деякі прийоми, які використовував інструктор, були для багатьох з нас новими та, вважаю, стануть корисними у подальшій практиці», - коментує сімейний лікар центру Сергій Воробйов.
 
За результатами проведених тренінгів було визначено пріоритет дій та сформовано модель безпечної поведінки як при виявленні вибухонебезпечних предметів, так і під час надання допомоги постраждалим.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/240924_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: