Мапа порталу

Мовні інтерактиви для всієї родини: у Миколаєві триває проєкт "Кольорові тижні з рідною мовою"

У Миколаєві тривають культурно-освітні заходи в рамках проєкту “Кольорові тижні з рідною мовою”.

Проєкт покликаний через активні форми культурного дозвілля допомогти миколаївцям усіх вікових категорій покращити знання української мови та навички вільного мовлення.
 
У неділю, 28 травня, в Каштановому сквері організували активності, до яких могли долучитися всі охочі.

Діти разом з батьками виконували завдання інтерактивної програми, присвяченої червоному кольору - відгадували загадки, відповідали на запитання вікторини, змагалися в читанні скоромовок, грали в руханки та співали улюблені пісні.

А ще отримували подарунки та з задоволенням відвідували ігрові локації - «Українські хвилинки-кольоринки», «Інтернет-зупинка», «Ой у лузі червона калина», «Творча майстерня». 

За результатами онлайн-челенджу тижня “Моє кольорове відкриття” визначили переможця тижня. Ним став Олександр Трунов, учень 4 класу школи №4 міста Миколаєва. Сашко отримав у подарунок  квиток до Миколаївського зоопарку та книги.

Під час заходу на головній вулиці міста лунали виступи талановитих миколаївських виконавців - Софії Солощук, учасниці гуртка сольного співу «Престиж», Мирослави Матвієнко та Аріни Дробот - солісток зразкового вокального колективу «Талант».

Проєкт «Кольорові тижні з рідною мовою» продовжується і всіх охочих чекають наступної неділі, 4 червня, об 11:00 в Каштановому сквері.

Головним кольором наступного тижня обрано жовтий. Тож, оголошено черговий онлайн-челендж. До 2 червня розмістіть на інтерактивній онлайн-стіні загадки, вірші чи пісні, присвячені жовтому кольору. Три найактивніші учасники отримають подарунки.

Організатори проєкту - управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, Міський методичний центр клубної роботи та дитячі бібліотеки міста.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/May2023/29052023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: