Мапа порталу

"Миколаївоблтеплоенерго" інформує

ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" інформує:

Упродовж останніх кількох днів до підприємства надійшли десятки скарг від містян із запитаннями: "Де тепло?", "Чому батареї теплі, а не гарячі?", тож з'ясовуємо з чим це пов'язано:

У Миколаєві, як і по всій Україні, впроваджено стабілізаційні/ аварійні відключення електричної енергії.

У період відсутності електричної енергії роботу призупиняють й об'єкти теплопостачання.

З появою електропостачання фахівці ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" невідкладно відновлюють роботу котелень та пуск теплоносія до будинків містян.

Теплопостачання - це технічно складний процес, і після запуску в роботу об'єктів, потрібен час, аби теплоносій було транспортовано до кожного житлового будинку. Це не відбувається миттєво.

ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" робить все можливе, аби кожен наш споживач був з теплом, проте є ряд факторів на які ми, як теплопостачальник, вплинути не можемо.

Балансоутримувачі житлових будинків в даний час також мають подбати, аби внутрішньобудинкова система опалення функціонувала як належить: не було повітряних пробок, прикритих засувок тощо.

Також вчергове просимо містян самостійно не втручатися в роботу системи опалення та не використовувати хімічно очищену воду з радіаторів для власних потреб, це загрожує відсутністю теплопостачання в будинку.

Ця зима буде складною, ми маємо бути готовими до будь-якого перебігу подій, тому з вірою в ЗСУ та Перемогу  тримаємо свій фронт

Поради щодо мінімізації тепловтрат в квартирі:

https://cutt.ly/21XygeB

Тариф в поточному опалювальному сезоні:

https://cutt.ly/f1XylR9

Відповіді на актуальні запитання упродовж опалювального сезону:

 https://cutt.ly/w1Xym3H

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: