Мапа порталу

Інформація для страхувальників Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області

Станом на 15.04.2022p. Миколаївським міським відділенням (далі Міське Відділення) профінансовано заяви-розрахунки для задания матеріального забезпечення застрахованим особам, які надані роботодавцями до Міського Відділення за період з 10.03.2022 по 13.03.2022p. (включно).

  1. Страхувальник якими на даний час не упладено договори з Міським Відділенням, на подання заяв-розрахунків в електронномv вигляді, просимотерміново це зробити, шляхом надсилання зanumv на електронну aдpecv:mvkm.mk@ fssu.gov.ua.
  2. На Ваш електронний запит вам буде надісланий договір, в який ви повинні внести свої дані, реквізити та завірені підписом керівника та печаткою підприемства договори відсканувати надіслати на електронну адресу Міського Відділення, з подальшим поданням цих договорів на паперових носіях оформлених в установленому порядку.

   В зв’язку з ситуаціею, що склалася для отримання інформації з оперативних питань щодо подання до Міського Відділення заяв-розрахунків та з інших питань що виникають просимо ïx надсилати на електронну адресу Міського Відділення : [email protected].

   Також страхувальники та застраховані особи можуть зателефонувати на номер гарячої лініі утіравління виконавчої диреіщіі Фонду соціального страхування України в Миколаївській області 0502458730.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: