Мапа порталу

Міністерство фінансів України погодило передачу Південнобузького мосту з комунальної власності Миколаєва у державну

Міністерство фінансів України погодило передачу Південнобузького мосту з комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва у державну. Довгоочікуване рішення нарешті прийнято, наразі у столиці готують та узгоджують відповідні документи.

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

"На даний момент проходять додаткові узгоджувальні процедури, процес на фінальній стадії, рішення винесуть на розгляд Кабінету Міністрів. Сподіваюсь, найближчим часом питання нарешті буде закритим. Це означає, що наш Варварівський міст візьмуть до сфери управління Державного агенства автомобільних доріг. Також передбачено фінансування на утримання об'єкту в понад 1,5 млрд грн на наближчі роки". - прокоментував мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Міський голова додав, що після передачі у державну власність Південнобузького мосту, будуть прийматися рішення і щодо Інгульського. Даний об'єкт також потребує сьогодні капітального ремонту.

Нагадаємо, 27 січня, під час сесії міської ради депутати прийняли звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо сприяння у вирішенні питання надання згоди на прийняття Південнобузького мосту до державної власності. 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: