Мапа порталу

У міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбувся святковий захід

3 грудня у міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів "Цветик-семицветик" відбулось свято. Захід для діток організували до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

До закладу цього дня з подарунками завітали секретар міської ради Дмитро Фалько, директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Сергій Василенко, депутати міської ради Вікторія Переверьзєва, Ганна Норд, Олександр Мєдвєдєв, та підприємці, які вже багато років надають центру благодійну допомогу.

Від імені міського голови та депутатського корпусу присутніх привітав Дмитро Фалько. Він зазначив, що діти мають відчувати постійну турботу, піклування та впевненість у майбутньому, а також мати можливість всебічно розвивати свої інтереси та здібності. Для цього міська влада робить усе можливе. Послідовно покращується матеріально-технічна база закладів соціальної реабілітації, виділяються кошти для придбання спеціального транспорту, відкриваються нові відділення для різних вікових категорій, триває робота над забезпеченням безбар'єрності.

"Завдяки злагодженій роботі міського голови та депутатів послідовно вирішуємо проблеми людей з інвалідністю. У нас є амбітні плани, ми розуміємо, що роботи ще дуже і дуже багато. Є позитивні моменти. У Миколаєві починає роботу перший Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Наступного року будемо створювати центр раннього втручання, там працюватимуть з дітками від народження до 3 років". - зазначив Дмитро Фалько.

Після урочистої частини маленьким гостям свята вручили солодкі подарунки та представили святкову розважальну програму.

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/12_2021/03122021_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: