Мапа порталу

До 5 листопада учні 2-11 класів – на дистанційному навчанні. РІШЕННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ І НС

Як повідомив раніше міський голова Олександр Сєнкевич, 31 жовтня на позачерговому засідання міська комісія з питань ТЕБ і НС ухвалила рішення щодо освітнього процесу.

Так, згідно з  ухваленим рішенням з 1 до 5 листопада учні 2-11 класів навчатимуться дистанційно.

Для учнів 1 класу та учнів 1-9 класів спеціальної школи для дітей з порушенням зору продовжуються канікули.

Дистанційно працюватимуть і заклади позашкільної освіти, музичні та спортивні школи.

Пропонуємо ознайомитися з текстом рішення комісії з питань ТЕБ і НС м.Миколаєва.

 

П Р О Т О К О Л  № 22

позачергового засідання  комісії  з  питань  ТЕБ  і  НС  м. Миколаєва

 

«31» жовтня 2021 року                                                                          м. Миколаїв

 

За інформацією управління охорони здоров’я ММР,  в Миколаєві третій  день спостерігається ріст захворювання на коронавірус. За минулу добу зафіксовано 448 нових випадків (загалом в області – 939).

На виконання пункту 6 протоколу № 20 позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС м. Миколаєва від 23.10.2021 пропонується вжиття додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території м Миколаєва, направлених на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на період встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

У зв’язку з цим комісія вирішила:

 

1. Управлінню освіти ММР, керівникам закладів загальної середньої, позашкільної освіти забезпечити здійснення освітнього процесу у 2-11 класах з використанням технологій дистанційного процесу з 01.11.2021 по 05.11.2021, для учнів 1 класів та учнів 1-9 класів спеціальної школи для дітей з порушенням зору подовжити канікули до 05.11.2021 р.

Термін: з 01.11.2021 по 05.11.2021

 2. Управлінню з питань культури та охорони культурної спадщини ММР, керівникам закладів культури комунальної форми власності заборонити роботу закладів культури міста з прийманням відвідувачів окрім осіб старше 18 років  за наявності документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях , негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, (окрім парків).

Термін: з 01.11.2021 по 05.11.2021

 3. Управлінню у справах фізичної культури і спорту ММР, керівникам закладів фізичної культури міста комунальної форми власності заборонити роботу закладів з прийманням відвідувачів окрім осіб старше 18 років за наявності документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби.

Термін: з 01.11.2021 по 05.11.2021

 

  

ІІ. Контроль за своєчасним виконанням прийнятих комісією рішень залишаю за собою.

 

 

 

Перший заступник голови комісії                                            Віталій ЛУКОВ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: