Мапа порталу

Віцемер Анатолій Петров провів робочу групу з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству

15 вересня у мерії під головуванням заступника міського голови Анатолія Петрова відбулось засідання робочої групи з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі.

На початку присутні обговорили нововведення у законодавчих актах, що стосуютьсяч зазначеної теми. Також під час засідання було озвучено звіт адміністрації Інгульського району про свою роботу впродовж 2021 року. 

Обговорили стан справ із боротьбою та протидією домашньому насильству у закладах охорони здоров'я, доступ постраждалих для отримання допомоги у них, зокрема роботу кабінету протидії насильству проти жінок на базі приймального відділення ЛШМД.

Важливим питанням порядку денного стала актуалізація взаємодії суб'єктів протидії насильству за територіальним принципом. Присутні поговорили про створення ситуаційних робочих груп у месенджерах Телеграм або Вайбер для оперативної передачі інформації про такі випадки окремо за територіальним поділом на 4 райони.

Анатолій Петров разом з учасниками робочої групи також обговорили проблемні питання, які виникають під час відпрацювання певних документів та надання звітів.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: